8 askelta parempaan työntekijöiden koulutusohjelmaan

By | 9 maaliskuun, 2024

Työntekijöiden koulutus on elintärkeää mille tahansa yritykselle. Tunnetuilla yrityksillä, kuten McDonalds, Xerox ja Sprint, on myös yritysyliopistoja, jotka vahvistavat koulutustoiminnan merkitystä organisaatiossa.

Myyntikoulutus, viestintätaidot, asiakaspalvelukoulutus, johtamistaidot, muutoksenhallinta, johtamistaidot, esitystaidot, organisaatiomuutos, tavoitteiden asettaminen ja ajanhallinta, tiimin rakentaminen, auditointitaitojen koulutus ja turvallisuuskoulutus ovat joitakin yleisimpiä koulutusohjelmia. Jotkut työpaikat menevät myös teknologiaa ja liiketoimintaa pidemmälle ja tarjoavat aiheita, kuten viininmaistelua ja pienyritysten perustamista.

Tässä on muutamia tapoja tehdä koulutusohjelmistasi todella upeita:

1. Käytä tilaisuutta hyväksesi ja näytä työntekijöillesi, että olet osa samaa tiimiä; joka näkee ne osana yrityksen tulevaisuutta. Jos koulutus toteutetaan hyvin ja tavoitteet viestitään tehokkaasti, se voi olla tehokas motivointityökalu.

2. Osoita työntekijöillesi, että tuet heidän pyrkimyksiään parantaa taitojaan osallistumalla koulutukseen. Tee oppimisesta ja huippuosaamisesta osa yrityskulttuuria ja tarjoa resurssit tämän mahdollistamiseksi.

3. Ota kokonaisvaltainen lähestymistapa. Henkilöstön koulutusohjelman tulee olla osa kannustinstrategiaa, jolla puolestaan ​​on oltava tietyt tavoitteet. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi sinun on määritettävä tarkalleen, mitä haluat saavuttaa. Onko kyseessä tietty määrä ulostuloja? Oletko muuttanut tiettyjä käyttäytymismalleja? Vai oletko kiinnostunut kannustamaan tai palkitsemaan tiettyjä käyttäytymismalleja ja tuloksia? Kun olet tehnyt luettelon tavoitteistasi, etsi vastaavat mitattavissa olevat elementit, jotka voisivat toimia koulutuksen ja kannustimien vertailupisteinä. Tämän lähestymistavan käyttäminen auttaa sinua maksimoimaan koulutusohjelman varat ja pysymään keskittyneenä harjoitustavoitteisiisi.

5. Kommunikoi jatkuvasti ja kommunikoi hyvin. Varmista, että kaikki ovat samalla sivulla yrityksen tavoitteiden, kannustinohjelman tavoitteiden ja koulutustavoitteiden suhteen. Varmista, että työntekijät näkevät selvästi, miten koulutus liittyy heidän työhönsä ja miten se edistää yksilön, tiimin ja yrityksen tavoitteiden saavuttamista.

6. Valitse paras koulutustila, materiaalit, kaiuttimet ja ohjaajat, jotka koulutusrahastosi sallivat. Erittäin informatiivinen koulutusmateriaali voi olla suuri resurssi työntekijöille vielä pitkään koulutuksen jälkeen. Valitse paikka, jossa on tarpeeksi tilaa ja riittävän hiljainen, jotta harjoittelijat voivat keskittyä oppimiseen. Käytä Powerpoint-esityksiä ja projektoreita tehdäksesi keskusteluista mielenkiintoisempia. Ja jos harkitset verkkokoulutusohjelmaa, valitse sellainen, jota on helppo muokata ja joka yhdistää koulutuksen, palkinnot ja kannustimet yhdelle alustalle.

7. Ota kaikki mukaan koulutusohjelmiin, ei vain uusia työntekijöitä. Koulutus ja jatkuva palaute ja rohkaisu voivat auttaa työntekijöitä hiomaan taitojaan ja vahvistamaan heitä saavuttamaan tavoitteensa.

8. Työntekijöiden koulutuksen tulisi keskittyä mitattavissa oleviin tavoitteisiin ja tuloksiin. Tämä vahvistaa viestiä, että koko palkitsemisohjelma on objektiivinen. On myös helpompi seurata ja keskustella parannuksista harjoittelun aikana, koska etsit lukuja, ei vain käsitteitä. Tarkat ja mitattavissa olevat tavoitteet auttavat myös asettamaan odotuksia seuraavalle harjoitusjaksolle tai seuraavalle palkitsemisohjelmalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *