Hallitse resurssien kysyntää ja tarjontaa oikein resurssien suunnittelulla

By | 1 maaliskuun, 2024

Mikä on avain tuottavuuden parantamiseen, suureen asiakaskuntaan, liikearvoon ja myynnin kasvuun? Vastaus tähän on melko yksinkertainen – resurssien suunnittelu. Voit työllistää organisaatiossasi hyvän määrän työntekijöitä, maksaa hyvää palkkaa, lisäeduilla ja -eduilla, mutta se ei takaa organisaation toimivuutta ja parempaa tuottavuutta. Tärkeää on se, miten käytät resurssejasi voittojen maksimoimiseksi. Tätä varten resurssien suunnittelu on elintärkeää.

Joskus jopa henkilöstöosasto tai IT-osasto ei ole tietoinen käytettävissä olevien resurssien määrästä, kyvyistä ja kaliiperista. Joka kuukausi monet työntekijät lähtevät organisaatiosta ja suuri määrä uusia tulee mukaan. Siksi joskus HR-osastosi synkronoituu resurssimuutosten kanssa. Lisäksi ei ole määritelty paikkaa, johon kaikki tiedot työ- ja ei-työresursseista säilytetään. Portfolionhallintaohjelmisto auttaa hallitsemaan resurssejasi parhaalla mahdollisella tavalla. Sinulla on keskitetty paikka tallentaa ja yhdistää kaikki resurssien osaamistasoa, taitoja ja kykyjä koskevat tiedot.

Suurin ongelma syntyy, kun sinulle lähetetään projekti, etkä pysty vastaamaan resurssien kysyntää tarjoukseen. Siten se aiheuttaa paljon ongelmia ja hämmennystä, ja päätyy sotkemaan koko projektin. Joko palkkaat projektiin enemmän ihmisiä tai resursseja ei ole valittu oikein tai resurssien määrä on pienempi kuin pyyntö. Kaikessa tässä kaaoksessa yrityksesi imago heikkenee ja asiakkaasi joutuu pettymään.

Oikea resurssien suunnittelu poistaa kaikki nämä ongelmat. Salkunhallintaohjelmiston avulla voit pitää täydellisen kirjanpidon työ- ja vapaa-ajan resursseistasi ja kaikista niihin liittyvistä tiedoista. Joten voit ottaa projektin. Voit määrittää, onko sinulla sopiva määrä resursseja projektia varten, ja jos ei, voit palkata hieman lisää projektin loppuun saattamiseksi.

Lisäksi voit jopa suunnitella etukäteen salkunhallintaohjelmiston avulla. Voit määrittää, ovatko resurssit riittävät tavoitteidesi saavuttamiseen vai tarvitseeko sinun vähentää, kasvattaa tai optimoida resursseja. Oikeilla vastauksilla ja ennusteilla voit varmistaa, että yrityksesi on täydellisessä tahdissa resurssien kysynnän ja tarjonnan kanssa ja mennä kohti menestystä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *