Intranet-ohjelmisto yhdistää työntekijät johtoon sosiaalisten verkostojen avulla

By | 15 maaliskuun, 2024

(1888PressRelease) Valmis sosiaalinen intranet-ohjelmisto, jossa ihmiset ja yritystyökalut yhdistävät työnsä. Paranna viestintää, yhteistyötä ja yrityskulttuuria Intranet-ohjelmistolla Intranet Social Connections.

Intranet Connections tarjoaa yritysjohtajille tavan olla yhteydessä ja jakaa työntekijöiden kanssa osana heidän Social Intranet -ohjelmistonsa uusinta versiota. Uusi sosiaalityöntekijähakemisto esittelee viestiseinät, jotka on suunniteltu edistämään sitoutumista, yhteistyötä ja ihmisten auttamista.

”Tavoitteemme uuden sosiaalisen hakemiston avulla on vaikuttaa siihen, miten työntekijät pitävät yhteyttä ja oppivat toisiltaan intranetissä ja kuinka sosiaaliset työkalut, kuten viestiseinät, voivat auttaa kuromaan etäisyyttä johdon ja työntekijöiden välillä”, sanoo Carolyn Douglas, Intranet Connectionsin toimitusjohtaja. . ”Toimme yhteiset sosiaaliset työkalut, joille työntekijät voivat altistua työn ulkopuolella, kuten Facebookin seinä, ja personointikonseptin iGooglen kaltaisten widgetien avulla, mikä antaa työntekijöille välitöntä yhteistä ja mukavuutta näiden työkalujen käytössä. . työpaikalla.”

Työntekijöiden viestiseinät ovat uuden sosiaalisen hakemiston ytimessä, jolloin työntekijät voivat hyödyntää organisaation kollektiivista älykkyyttä ja edistää ihmisten auttamisen käsitettä. Esimiehet ja johtajat voivat käyttää seinää jakaa yrityksen visiota, tukea kulttuuria ja saada palautetta erittäin helppokäyttöisessä ja yhteistyöympäristössä.

Intranet Connections käyttää seinää myös intranet-sisällön edistämiseen ja nostamiseen. Jokaisella intranet-sivulla on ”Share Content” -ominaisuus, joka jakaa uutisia, videoita, asiakirjoja, kalenteritapahtumia, lomakkeita, koulutusta, valokuva-albumeita ja uusia työmahdollisuuksia työntekijöiden seinien läpi.

Muita parannuksia ovat kyky ryhmitellä työntekijät projektien, taitojen, taitojen tai kiinnostuksen kohteiden mukaan merkitsemisen avulla. Työntekijät voivat muokata yksityistä työtilaa sosiaalisessa profiilissaan ja luoda widgetejä, jotka lisäävät tietoja sivustosta ja ulkoisista resursseista. Tilaukset, sivusto- ja sähköpostihälytykset, kirjanmerkit, online-chat ja tilapäivitykset yhdistetään tehokkaaksi sosiaalityöntekijähakemistoksi.

”Intranetisi sydän on ihmiset, jotka muodostavat yrityksen”, Carolyn Douglas sanoo, ”ja vaikka intranet-ohjelmistomme on edelleen suunnattu yritystyökaluihin, halusimme voiman keskittyvän ihmisten sosiaalisiin kykyihin ja tunsimme, että työntekijähakemisto oli ajoneuvo. yhteyden muodostamista varten.”

Liiketoimintatyökalut liittyvät sosiaalisiin verkostoihin tässä Intranet Connections -sovelluksen uudessa versiossa, joka on arvioitavissa ja esiteltävissä Intranet Connections -sivuston intranetconnections.com kautta.

Tietoja intranet-yhteyksistä

Intranet Connections on käyttövalmis Social Intranet -ohjelmisto, jossa ihmiset ja yritystyökalut yhdistävät työnsä. Yli 1600 organisaatiota ympäri maailmaa on valinnut Intranet Connections -sovelluksen sosiaaliseksi intranet-ratkaisukseen. Jos haluat lisätietoja tästä aiheesta, ota yhteyttä markkinointipäällikkö Tara Clarkiin numeroon 604-924-9770 tai käy Intranet Connections -sivustolla osoitteessa intranetconnections.com.

lähde:

1888pressrelease.com/intranet-software-connects-employees-to-management-with-soci-pr-366076.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *