juhla ja leivontapalvelu minttu

By | 18 joulukuun, 2023Juhla ja leivontapalvelu Minttu

Tervetuloa juhla ja leivontapalvelu Minttuun!

Järjestättekö pian syntymäpäiväjuhlia, valmistujaisia tai häitä? Kaipaatteko herkullisia leivonnaisia juhliinne? Etsittekö ammattitaitoista leivontapalvelua, joka loihtii juhliinne upeita herkkuja? Olette tulleet oikeaan paikkaan! Juhla ja leivontapalvelu Minttu on täällä auttamassa teitä.

Tarjoamme laadukasta leivontapalvelua

Minttu on erikoistunut tarjoamaan herkullisia ja kauniisti koristeltuja leivonnaisia erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Olipa kyseessä sitten makeat kakut, herkulliset muffinit, värikkäät macaron-leivokset tai perinteiset pullat, meiltä löytyy jotain jokaiseen makuun. Kaikki tuotteemme valmistetaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset niin maun kuin ulkonäönkin suhteen.

Räätälöimme tarjoilut juuri teidän juhliinne

Haluamme tehdä juhlistanne ikimuistoisia, ja siksi tarjoammekin mahdollisuuden räätälöidä leivonnaiset juuri teidän toiveidenne mukaisiksi. Olipa juhlanne teemana sitten vaaleanpunainen prinsessajuhla, perinteinen suomalainen juhannus tai tyylikäs cocktail-tilaisuus, me suunnittelemme tarjoilut juuri teidän juhlaanne sopiviksi.

Ota yhteyttä ja varaa minttumainen herkkupöytä juhliisi jo tänään!

Juhla ja leivontapalvelu Minttu palvelee asiakkaitaan ympäri vuoden. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille juhlaideastasi, niin suunnitellaan yhdessä juhliinne sopiva herkkupöytä. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai käymällä liikkeessämme. Meidän kanssamme juhlien järjestäminen on helppoa ja herkullista!

Johtopäätös

Juhla ja leivontapalvelu Minttu on oiva valinta, kun haluatte tarjota juhlavierailleen herkullisia leivonnaisia. Laadukkaat ja maistuvat tarjoilut luovat juhlistanne ikimuistoiset, ja me teemme parhaamme, jotta juhlastanne tulee juuri sellainen kuin olette sen unelmoinut olevan.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

1. Miten teen tilauksen Mintulta?

Tilauksen voi tehdä soittamalla, sähköpostitse tai käymällä liikkeessämme.

2. Voitteko tehdä erityisruokavaliota noudattaville leivonnaisia?

Kyllä voimme! Kerro tilauksen yhteydessä mahdollisista erityisruokavalioista, niin suunnittelemme tarjoilut niiden mukaisiksi.

3. Minkä verran etukäteisvaroaika tilaukselle tarvitaan?

Suosittelemme tekemään tilauksen mahdollisimman ajoissa, mutta pienempiä tilauksia voi kysellä lyhyemmälläkin varoajalla.

4. Voinko tilata tarjoilut suureen juhlatilaisuuteen?

Kyllä voit! Olemme järjestäneet tarjoilut niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin, ja suunnittelemme tarjoilut aina tilaisuutesi mukaisiksi.

5. Onko teillä valmiita tarjoilupaketteja, vai räätälöidäänkö jokainen tilaus erikseen?

Meillä on valmiita tarjoilupaketteja, mutta voimme myös räätälöidä tarjoilut juuri teidän toiveidenne mukaisiksi.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *