k oregano kerava

By | 19 joulukuun, 2023
Oregano Kerava – Täydellinen paikka herkullisen ruoan ystäville

Oregano Kerava

Oregano Kerava on kotoisa ja tunnelmallinen ravintola, joka tarjoaa herkullista italialaista ruokaa. Sijaitsemme Keravan keskustassa ja olemme avoinna joka päivä lounaasta illalliseen. Olemme ylpeitä laadukkaista raaka-aineista ja perinteisistä resepteistä, joilla valmistamme maistuvia annoksia asiakkaillemme.

Laaja ruokalista

Ruokalistaltamme löydät monipuolisen valikoiman erilaisia ruokia, kuten pastoja, pizzoja, salaatteja ja liha- sekä kalaruokia. Tarjolla on myös runsaasti vaihtoehtoja erityisruokavalioita noudattaville, kuten gluteenittomia ja kasvisvaihtoehtoja. Lisäksi meillä on herkullisia jälkiruokia, kuten tiramisua ja pannacottaa, sekä laadukasta italialaista viiniä ja olutta.

Tunnelmallinen ympäristö

Oregano Kerava on sisustettu viihtyisäksi ja kodikkaaksi, ja se sopii täydellisesti niin perheille kuin pariskunnillekin. Ravintolassamme vallitsee rento ja lämmin ilmapiiri, ja henkilökuntamme on aina ystävällistä ja ammattitaitoista. Voit tulla meille nauttimaan ateriastasi vaikkapa romanttiselle illalliselle tai rentoutumaan ystävien kanssa.

Varaa pöytäsi jo tänään

Oregano Kerava on suosittu ravintola, joten suosittelemme varaamaan pöytäsi etukäteen varmistaaksesi paikkasi. Voit tehdä varauksen helposti verkkosivujemme kautta tai soittamalla meille. Tervetuloa nauttimaan herkullisesta ateriasta kanssamme!

Johtopäätös

Oregano Kerava on loistava valinta kaikille italialaisen ruoan ystäville. Laaja ruokalista ja viihtyisä ympäristö takaavat unohtumattoman ruokailukokemuksen. Tulemme mielellämme vieraaksemme ja hemmottelemme sinua maistuvilla herkuilla ja lämpimällä palvelulla.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Onko ravintolassanne myös lapsille sopivia ruokia?

Kyllä, meillä on lapsille oma menu, josta löytyy esimerkiksi lastenpizzoja, pastoja ja jäätelöä.

Onko ravintolassanne mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia?

Kyllä, voit varata meiltä tilan yksityistilaisuuksia varten ja suunnitella mieleisesi menuvaihtoehdot yhdessä ravintolapäällikön kanssa.

Tarjoatteko take away -palvelua?

Kyllä, tarjoamme take away -palvelua, joten voit nauttia herkullisista italialaisista ruoistamme myös kotona.

Kaikkiin muihin kysymyksiin voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *