Kattava asianajajan laskutusohjelmisto

By | 24 maaliskuun, 2024

Asianajajat ja lakimiehet ovat kiireisempiä kuin koskaan, joten he voivat kääntyä asianajajien laskutusohjelmiston puoleen auttaakseen heitä hallinnoimaan tietonsa ja tilejään. Kaikkiin ohjelmistoihin ei kuitenkaan sisälly tarvittavia ominaisuuksia. Asianajotoimiston laskutusohjelmiston on oltava kattava, jotta se kattaa kaikki ne erityiset kirjanpitoa, laskutusta ja kirjanpitoa koskevat vaatimukset, jotka ovat ominaista asianajajan ammatin harjoittamiselle Yhdysvalloissa, mitä vaikeuttaa entisestään se, että jokainen osavaltio vaatii asianajajia noudattamaan paikallisia sääntöjä.

Ennen asianajajien laskutusohjelmiston valintaa asianajajien on varmistettava ja harkittava, tarjoaako tietty ohjelmisto heidän tarvitsemansa ominaisuudet; jos jokin tärkeä osa puuttuu, ohjelmiston tehokkuus laskee dramaattisesti ja se voi olla jopa hyödytön, koska asianajajat joutuvat hoitamaan kirjanpitoa itse. Laskutus ja kirjanpito liittyvät toisiinsa, ja jos jokin kriittinen osa puuttuu, se ei palvele tarkoitustaan lainkaan. Kun asianajajat harkitsevat oikeudellista laskutus- ja kirjanpito-ohjelmistoa, heidän olisi otettava huomioon sen toiminnallisuus ja mahdollisuus päivittää sitä tulevaisuudessa.

Asianajajan laskutusohjelmiston tulisi vähintäänkin täyttää laskutuksen ja ohjelmiston perusvaatimukset. Asianajajat noudattavat erilaisia laskutusmenetelmiä eri asiakkaille, ja tietyistä asioista saatetaan laskuttaa tuntiveloituksella, kun taas sama asiakas saattaa maksaa kiinteän palkkion toisista asioista.

Pohdi asianajotoimiston laskutusohjelmiston toivottuja ominaisuuksia:

– Mahdollisuus laskuttaa asiakkaan kanssa sovitulla tavalla: tuntipalkkio, kiinteä palkkio, palkkio plus tuntipalkkio, ehdollinen palkkio jne. Lakiasiain laskutusohjelmisto seuraa jokaista yksittäistä tapausta ja siihen liittyviä kustannuksia kunkin asiakkaan osalta. Palkkio- ja tuntilaskutuksen osalta ohjelmisto luo automaattisesti hälytyksen, jos palkkio alittaa määritellyn tason.

– Mahdollisuus seurata kutakin yksittäistä tapausta, laskutettavia tunteja ja niihin liittyviä kustannuksia useiden tapausten osalta yhden asiakkaan osalta asiakohtaisen kirjanpidon perusteella.

– Kyky seurata kaikkia laskutettavasta ajasta ja kuluista saatuja maksuja valtion määrittelemien eettisten sääntöjen mukaisesti, jotta voidaan vastata mahdollisiin tarkastuskyselyihin.

– Kyky ylläpitää täydellistä luottamustiliä asiakkaiden maksamien palkkioiden osalta voimassa olevien liittovaltion ja osavaltioiden lakien noudattamiseksi, mikä suojaa asianajajaa väärinkäytösväitteiltä tulevissa tilintarkastuksissa.

– Asianajajat voivat tarvita raportteja ja selvityksiä milloin tahansa, ja asianajotoimiston laskutusohjelmiston avulla niiden toimittaminen on helppoa. Asianajajille voidaan ilmoittaa saatavista ja he voivat saada viikoittaisia, kahden viikon välein tai kuukausittain laadittavia tiliotteita, jotta kassavirta pysyy yllä säännöllisen laskutuksen avulla.

Toimiston kasvaessa asianajajat tarvitsevat ohjelmiston, joka hoitaa lähes kaikki back-office-toiminnot. Sen pitäisi myös olla helppokäyttöinen, käyttäjäystävällinen, arkistoida vanhoja tapauksia ja asettaa ne saataville myöhempää käyttöä varten sekä tarjota erilaisia tilastoja ja raportteja tarvittaessa. Tällaiset lakiasiain laskutusohjelmistot säästävät asianajajilta paljon aikaa ja antavat heille mahdollisuuden keskittyä tapauksiin ja asiakkaisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *