Kauppakorkeakoulujen liikkeenjohdon koulutuksen tulisi olla teollisuuslähtöistä.

By | 22 huhtikuun, 2024

Nykyaikaisessa maailmassa johtamiskoulutusta painotetaan Intiassa yhä enemmän. Monet yliopistot avaavat Intiassa ovensa, joissa MBA on osa opetussuunnitelmaa. Jotta se olisi merkityksellisempää, kauppakorkeakoulut tarjoavat liikkeenjohdon kursseja, joiden kesto ja nimitykset vaihtelevat. Opiskelijat voivat valita liikkeenjohdon kurssin haluamallaan tavalla.

Valmistumisen jälkeen opiskelijat voivat osallistua tavallisille MBA-kursseille, joihin kuuluvat jatko-ohjelmat, liiketalouden maisteriohjelmat, apurahaohjelmat ja tutkintotason liiketalouden kandidaattiohjelmat. Nämä ovat kursseja, jotka edellyttävät opiskelijoilta säännöllistä osallistumista liiketalouden oppilaitoksen kursseille. Opiskelijat voivat esimerkiksi valita MBA-koulutuksen Punessa ja saada sisäänpääsyn Punen johtamiskorkeakouluun. Opiskellakseen tietyntyyppisiä kursseja opiskelijoiden on löydettävä korkeakoulu, jonka opetussuunnitelmassa on näitä kursseja.

Tavallisten luokkahuonekurssien lisäksi opiskelijat voivat valita myös etä-MBA:n, nopeutetun MBA:n tai Executive MBA:n. Ne, jotka ovat jo työelämässä ja haluavat parantaa pätevyyttään, voivat valita nämä liikkeenjohdon ohjelmat. Etä-MBA:n etuna on se, että sen voi suorittaa mistä tahansa ilman, että tarvitsee osallistua säännöllisiin kursseihin. Siinä on myös joustava tenttimisaika, joten voit osallistua tentteihin oman aikataulusi mukaan. Työssäkäyvät ammattilaiset, jotka haluavat parantaa johtamistaitojaan pysyessään työelämässä, voivat suorittaa nopean MBA- ja Executive MBA -koulutuksen. Näitä johtamisen kursseja voi suorittaa yliopistoissa, jotka tarjoavat etäkursseja. Executive MBA Pune on vaihtoehto, jonka monet kaupungissa ja sen ympäristössä toimivissa yrityksissä työskentelevät opiskelijat valitsevat.

Kiinnostuneille opiskelijoille tarjotaan laaja valikoima oppiaineita, joissa on erikoistumisaloja, joista he voivat valita tarpeidensa mukaan. Opiskelijat, jotka ovat tulleet markkinoinnin ja myynnin ammattiin, voivat suorittaa MBA-tutkinnon kauppakorkeakouluista sellaisissa oppiaineissa kuin HR, markkinointi, vähittäiskaupan johtaminen, myynnin johtaminen jne. auttaakseen heitä parantamaan nykyistä asemaansa ja työprofiiliaan. Alan vaatimuksista riippuen opiskelijat ja ammattilaiset voivat valita erikoistumisen liikkeenjohdon kursseilla. Esimerkiksi Punessa on tietotekniikan B-kouluja, jotka tarjoavat MBA-tutkintoa, jossa opetetaan tietotekniikan johtamista ja siihen liittyviä näkökohtia. Näin voit valita monia kursseja kauppakorkeakouluissa tullaksesi liikkeenjohdon tutkinnon suorittaneeksi.

Näillä eri B-koulujen tarjoamilla liikkeenjohdon kursseilla on kyky viedä ihmisten urat suuriin korkeuksiin; siksi opiskelijat tekevät kovasti töitä lisätäkseen MBA-pätevyyden perustutkintoonsa ja valmistautuvat vastaamaan alan pätevien teknisten ja ammatillisten johtajien suureen kysyntään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *