Käyttöehdot

Minttu ja Timjami – Käyttöehdot

Viimeisin päivitys: 2023/10/15

Tervetuloa Minttu ja Timjami -verkkosivustolle. Näitä käyttöehtoja sovelletaan sivuston käyttöön ja sen tarjoamien tietojen ja palveluiden käyttöön. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt seuraavat ehdot:

1. Sivuston Käyttö

1.1. Ikärajoitus: Sivustoa saa käyttää ainoastaan 18 vuotta täyttäneet henkilöt tai alaikäiset, jotka käyttävät sivustoa huoltajiensa tai laillisten edustajiensa valvonnassa.

1.2. Rekisteröityminen: Tietyt palvelut voivat vaatia rekisteröitymistä. Rekisteröitymällä sitoudut antamaan oikeita ja ajantasaisia tietoja itsestäsi.

1.3. Vastuunrajoitus: Sivusto tarjoaa tietoa mintusta ja timjamista, mutta emme takaa tietojen oikeellisuutta tai soveltuvuutta mihinkään tiettyyn tarkoitukseen. Käytät sivustoa omalla vastuullasi.

2. Sivuston Sisältö

2.1. Tekijänoikeudet: Sivuston kaikki sisältö, mukaan lukien teksti, kuvat, grafiikat, äänet ja videot, ovat suojattuja tekijänoikeuksilla ja muiden immateriaalioikeuksien nojalla. Sisällön kopioiminen, julkaiseminen tai muu hyödyntäminen ilman lupaa on kielletty.

2.2. Kolmannen osapuolen sisältö: Sivusto voi sisältää kolmansien osapuolten tuottamaa sisältöä. Tämä sisältö voi olla suojattu kyseisten tahojen tekijänoikeuksilla ja käyttöehdot.

3. Tietosuoja ja Evästeet

Tietosuojakäytäntömme kuvaa, miten keräämme, käytämme ja suojelemme henkilötietojasi sivustolla. Käyttämällä sivustoa hyväksyt tietosuojakäytännön.

4. Käyttäjän Vastuu

4.1. Käyttäjäsisältö: Jos lähetät sivustolle sisältöä, kuten kommentteja tai arvosteluja, sinulla on vastuu sen sisällöstä. Et saa lähettää lainvastaista, loukkaavaa tai haitallista sisältöä.

4.2. Käyttäjätunnukset: Olet vastuussa käyttäjätunnuksen ja salasanan turvallisuudesta. Älä jaa tunnuksiasi muiden kanssa.

5. Linkit Kolmansien Osapuolten Sivustoille

Sivusto saattaa sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Emme ole vastuussa näiden sivustojen sisällöstä tai toiminnasta. Linkkien käyttö on omalla vastuullasi.

6. Vastuunrajoitus

Sivusto tarjotaan sellaisenaan, eikä takuuta sen keskeytymättömästä toiminnasta anneta. Emme ole vastuussa mahdollisista vahingoista tai tappioista, jotka johtuvat sivuston käytöstä.

7. Muutokset Käyttöehtoihin

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja ilman erillistä ilmoitusta. Muutokset astuvat voimaan niiden julkaisemishetkellä sivustolla.

8. Yhteydenotto

Jos sinulla on kysyttävää tai huomautuksia näistä käyttöehdoista, ota yhteyttä osoitteeseen.

Viimeisin päivitys: 2023/10/15

Kiitos, että käyt Minttu ja Timjami -sivustoa!