Kenen pitäisi saada PMP-sertifikaatti?

By | 22 helmikuun, 2024

Monille ammattilaisille tulee hetki, jolloin he ajattelevat ottavansa askeleen eteenpäin urallaan, ja useimmat heistä valitsevat Project Management Instituten (PMI®), PMP-sertifioinnin (Professional Project Management Certification), joka on katalysaattori hänen urallaan PMP:nä. Sertifiointi. on maailmanlaajuisesti tunnustettu projektinhallinnan ammattisertifikaatti.

Joten, pitäisikö sinun saada PMP-sertifikaatti ja kuinka voit saada PMP-sertifikaatin?

Vaikka PMP-sertifikaatti on varmasti hyvin arvostettu valtakirja, se ei ole kaikille. PMP-sertifiointi sopii parhaiten ammattilaisille, jotka tietävät jo haluavansa uran projektin suunnittelussa ja toteutuksessa projektien alusta loppuun.

Toisin sanoen, jos haluat edetä uralla, joka ei ole keskittynyt projektijohtamiseen perustuvaan työhön (myyntiura), niin PMP ei ole sinua varten. Ja jos haluat jatkaa projektijohtamisen uraa, sinulla tulee olla ammatillista kokemusta projektinhallinnasta, esim.

Yliopistotutkinto, jossa on vähintään viiden vuoden projektijohtamiskokemus 7 500 tuntia projektijohtamisesta ja johtamisesta sekä 35 tuntia projektijohtamisen koulutusta. TAI

Neljän vuoden tutkinto ja vähintään kolmen vuoden projektijohtamiskokemus, 4500 tuntia projektien johtamista ja ohjaamista sekä 35 tuntia projektijohtamiskoulutusta.

Mene tai ei mene kokeeseen: Kun sinulla on välittömästi 35 tuntia harjoittelua viidennen painoksen PMBOK:ssa kanssamme, sinun on noudatettava 96 tunnin ponnistelujamme, uskonnollisesti koeteltua suunnitelmaa. Tämän suunnitelman viimeinen vaihe on, että sinun on suoritettava kolme täysimittaista valekoetta (200 kysymystä, 4 tuntia) ja sinun pitäisi saada yli 75 % johdonmukaisesti, jotta PMP-koe läpäisee korkealla tasolla kaikkina viitenä sunnuntaina.

13 parasta syytä/etua olla PMP-sertifioitu projektinhallinta:

1 – PMP-sertifikaatti tunnustetaan maailmanlaajuisesti.

2 – Tee CV:stäsi houkuttelevampi.

3 – Se antaa sinulle paremmat työmahdollisuudet.

4 – Se antaa sinulle enemmän näkyvyyttä rekrytointiprosesseissa.

5 – Voimassa kaikilla aloilla.

6 – PMP-sertifioidut ammattilaiset ansaitsevat korkeampia palkkoja.

7 – Paranna projektinhallintataitojasi.

8 – Projektinhallinnan parantaminen.

9 – Se auttaa sinua ansaitsemaan projektipäälliköiden pyynnöstä.

10 – Aseta sivuun

11 – Se on todiste ammatillisesta menestyksestä.

12 – Lisää markkinointiasi

13 – Tuo lisää luottamusta sinuun ja yrityksesi palveluihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *