Kiinteistönhallinta – ulkoistamisen edut!

By | 20 helmikuun, 2024

Kiinteistönhoitopalveluilla on tärkeä rooli missä tahansa liiketoiminnassa organisaation koosta riippumatta. Tilajohtaminen Sydneyssä on yhdistelmä monenlaisia ​​palveluita, jotka vaihtelevat työntekijöiden perustarpeista organisaation organisaatiostrategioihin. Jokaisella yritysorganisaatiolla on joukko palveluita tukemaan ydinliiketoimintaansa. Kiinteistönhoitajan päätehtävänä on varmistaa, että tämä tuki on saatavilla oikeassa muodossa, oikeaan hintaan ja laadukkaasti. Toimitilapäällikön vastuut vaihtelevat organisaation rakenteesta ja koosta riippuen. Kiinteistönhallinnan lisäksi monet yritykset tarjoavat kiinteistönhoitoa Sydneyssä. Tässä on joitain alueita, joilla toimitilapäällikkö voi työskennellä, tai voit ulkoistaa osan tai kaikki seuraavista alueista:

– Strateginen omaisuudenhoito

– Omaisuuden suunnittelu

– Suunniteltu huolto ja vastaus

– WH&S-hallinta

– vaatimustenmukaisuuden hallinta

– Ympäristöjohtaminen

– Projektinhallinta

– Budjetin ja kustannusten hallinta

– Asiakirjojen hallinta

– Rakennuspalvelujen parantaminen

– Rakennuksen kunnon tarkastus

– Asiakaspalvelu

– Laadunhallinta

– Riskienhallinta ja paljon muuta…

Kiinteistönhallinnan ulkoistamisella on monia etuja, joista osa on mainittu alla.

Korkealaatuinen:

Ulkoistaessaan tietyn palvelun toimittajille, jotka ovat asiantuntijoita tietyillä aloilla, he tuntevat liiketoimintastrategiat ja heillä on asiantuntemusta varmistaakseen, että tilat saavat korkealaatuista suorituskykyä.

Palkkaa asiantuntijoita:

Tietyiltä aloilta kokemusta omaavien palkkaaminen ja heidän työnsä saaminen tehokkaalla tavalla on parempi kuin erillisen osaston perustaminen, sitten uusien henkilöiden rekrytointi ja koulutus työprosessin käynnistämiseksi.

Joustava:

Joustava johtamisjärjestelmä on tärkeä organisaatiossasi tapahtuvien muutosten varmistamiseksi. Ulkoistusyritys auttaa sinua valitsemaan vain ne palvelut, joita tarvitaan nimenomaan yrityksesi tarpeisiin. Voit myös välttää käsittelemästä tarpeettomia asioita, jotka eivät liity yritykseesi.

Todelliset kustannukset:

Se voi maksaa enemmän kuin ulkoistaminen tietyn osaston perustamisen yhteydessä. Koska saatat joutua palkkaamaan uusia ihmisiä ja asentamaan uusia laitteita, on aina parempi ulkoistaa nämä epäolennaiset palvelut ulkoistamisyrityksille, mikä vähentää käyttökustannuksia. Lisäksi nämä yritykset auttavat vähentämään henkilöstökuluja, kuten etuja, koulutusta ja työntekijöiden palkkioita. He voivat myös tarjota kiinteistönhallintaa Sydneyssä.

Jos etsit kiinteistöyhtiötä, voit luottaa Pacific Building Management Groupiin. Olemme erikoistuneet tarjoamaan palveluita, mukaan lukien kiinteistönhoito, kiinteistönhoito, omaisuudenhoito Sydney, siivous, maisemointi ja paljon muuta. Käy osoitteessa https://pacificbmg.com.au/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *