Kuinka löytää New Yorkin paras Executive Coach

By | 22 helmikuun, 2024

Kaikki puhuvat valmennuksesta. Se, mitä aiemmin luultiin soveltuvan vain urheilijoihin ja urheilutapahtumiin, on nyt saanut uuden merkityksen. Jokapäiväisillä ihmisillä ei ole vain henkilökohtaisia ​​valmentajia harjoitteluun, vaan myös hyvinvointivalmentajia, elämänvalmentajia ja valmentajia liike- tai työelämäänsä varten. Jos etsit toimeenpanevaa valmentajaa New Yorkissa, et ehkä tiedä tarkalleen mitä tarvitset. Lue lisää tärkeistä ominaisuuksista, jotka on otettava huomioon, kun aloitat haun.

Paikallinen on parempi

Tee luettelo mahdollisista valmentajista alkaen niistä, joilla on paikalliset toimistot. Paikallisen henkilön valitseminen voi säästää rahaa matkakuluissa. On paljon halvempaa jollekulle vain ajaa kaupungin halki kuin lentää maan halki. Joku, jolla on paikallinen toimisto, voi tehdä enemmän vierailuja ja olla aktiivisempi organisaatiossasi kuin joku, joka tulee vain kerran tai kahdesti. New Yorkissa toimivalla toimeenpanevalla valmentajalla on myös paljon parempi käsitys siitä, millaista on asua ja työskennellä kyseisessä kaupungissa, koska sitä hän itse tekee.

Määrittele tarpeesi

On tärkeää pohtia syitä, jotka johtivat sinut valmennukseen. Et ehkä tiedä, mitkä tavoitteesi ovat; joillekin ihmisille ongelma, johon he tarvitsevat neuvoja, on ensisijaisesti tavoitteiden asettaminen. Muut tekijät johtivat kuitenkin avun pyytämiseen. Tee luettelo siitä, mikä organisaatiossasi on vialla ja mitä haluaisit tehdä paremmin. Onko sinulla korkea työntekijöiden vaihtuvuus, mikä huolestuttaa sinua? Ehkä haluat käsitellä konflikteja tehokkaammin. Ehkä organisaatiosi täytyy edetä eri tavoin, mutta et tiedä miten se tehdään.

Tarkista tunnistetiedot

Vanha sanonta kuuluu: ”Kun oppilas on valmis, opettaja ilmestyy”. Kun tiedät, mitä haluat saada valmennuksesta, on helpompi löytää joku, joka vastaa tarpeisiisi. Toisin kuin lääketieteen tai oikeustieteen aloilla, tällä alalla ei ole virallista tutkintoa tai todistusta, joten perinteisiin pätevyyksiin luottaminen ei toimi. Sinun tulee kuitenkin aina arvioida potentiaalisten valmentajien ansioluettelot asiaan liittyvän koulutuksen ja kokemuksen saamiseksi. Tarvitset jonkun, joka ymmärtää taustasi ja bisnestyylisi, mutta joka osaa myös täyttää aukot tiedolla, joka eroaa sinun tiedostasi. Usein huomiotta jätetty kriteeri on tulos. Tarkista, mitä hän on tehnyt muille yrityksille.

Haastatella

Kun olet tehnyt luettelon paikallisista valmennusyrityksistä, joiden uskot olevan päteviä ja asiaankuuluvia tilanteeseesi, viimeinen vaihe on soittaa kyseinen puhelu. Useimmat tarjoavat ilmaisen puhelinneuvonnan; jos he veloittavat sinua vain haastattelusta, se on todennäköisesti punainen lippu siitä, että heidän hinnat ovat kohtuuttomia. Kysy, mitä valmentaja voi tehdä sinulle. Puhelinkeskustelussa voit selvittää, onko hän henkilö, jonka kanssa voit tulla toimeen, ja jos hän ei näytä ymmärtävän, mitä sanot tarpeistasi.

Näiden ohjeiden noudattaminen auttaa sinua löytämään tarvitsemasi avun ja lisäämään menestystäsi yrityksessäsi. Onnea New Yorkin parhaan valmentajan etsintään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *