kurkku inkivääri sitruuna minttu juoma

By | 22 marraskuun, 2023

Kurkku, inkivääri, sitruuna ja minttu ovat kaikki terveellisiä ja ravitsevia raaka-aineita, jotka yhdessä muodostavat virkistävän juoman. Tämä juoma on täynnä vitamiineja, antioksidantteja ja muita terveydelle hyödyllisiä aineita.

Kurkku on erittäin kevyttä ja sisältää paljon vettä, joten se auttaa pitämään nestetasapainon kunnossa. Se sisältää myös runsaasti C-vitamiinia ja kuitua, ja sen uskotaan auttavan ruoansulatusvaivoihin ja puhdistamaan kehoa.

Inkivääri on tunnettu sen tulehduksia lievittävistä ja ruoansulatusta edistävistä ominaisuuksistaan. Se auttaa myös torjumaan flunssaa ja muita sairauksia sekä voi auttaa vähentämään kipua ja jopa ehkäisemään syöpää.

Sitruuna on tunnettu C-vitamiinipitoisuudestaan, joka vahvistaa immuunijärjestelmää ja auttaa torjumaan flunssaa ja muita infektioita. Sitruunan uskotaan myös auttavan ruoansulatuksessa ja edistävän ihon terveyttä.

Minttu on raikas ja virkistävä yrtti, joka auttaa rauhoittamaan vatsaa ja lievittämään ruoansulatusvaivoja. Se auttaa myös raikastamaan hengitystä ja voi auttaa rentouttamaan kehoa ja mieltä.

Yhdistämällä nämä ainekset yhteen juomaan saat raikkaan ja terveellisen juoman, joka auttaa pitämään kehon hyvinvoivana. Tämä juoma sopii erityisen hyvin kuumina kesäpäivinä, kun kaipaat jotain virkistävää ja kevyttä juotavaa.

Tässä yksi resepti kurkku-inkivääri-sitruuna-minttu juomaan:

Ainekset:
– 1 kurkku
– 1-2 tuoretta inkivääri juurta
– 1 sitruuna
– Muutama oksa minttua
– 1-2 rkl hunajaa (valinnainen)

Valmistusohje:
1. Pese kurkku, inkivääri, sitruuna ja minttu huolellisesti.
2. Leikkaa kurkku viipaleiksi ja paloittele inkivääri.
3. Purista sitruunan mehu.
4. Lisää kaikki ainekset blenderiin ja lisää tarvittaessa hieman vettä.
5. Sekoita kunnes juoma on tasainen.
6. Voit makeuttaa juoman halutessasi lisäämällä hunajaa.

Tästä juomasta saat terveellisen ja virkistävän juoman, joka sopii loistavasti esimerkiksi aamupalan tai lounaan kanssa. Juoma auttaa myös pitämään kehon hyvinvoivana ja voi auttaa vähentämään tulehduksia ja muita terveysongelmia. Kokeile rohkeasti ja nauti terveyttä edistävästä juomasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *