lammas marinadi minttu

By | 19 huhtikuun, 2024

Lampaanliha on herkullinen ja monipuolinen raaka-aine, joka sopii mainiosti erilaisiin ruokalajeihin. Yksi tapa tuoda lampaanlihan makuun lisää syvyyttä ja raikkautta on valmistaa sille herkullinen minttumarinadi. Minttu antaa lihalle raikkaan maun ja tuoksuu ihanasti grillatessa.

Valmistaaksesi herkullisen minttumarinadin lampaanlihalle tarvitset seuraavia aineksia:
– tuoretta minttua
– valkosipulia
– oliiviöljyä
– sitruunamehua
– suolaa
– mustapippuria

Hienonna tuore minttu ja valkosipuli hienoksi silpuksi. Sekoita minttu ja valkosipuli kulhossa oliiviöljyn, sitruunamehun, suolan ja mustapippurin kanssa. Maista marinadia ja säädä mausteita tarvittaessa oman maun mukaan.

Leikkaa lampaanliha sopiviksi paloiksi ja laita ne marinoitumaan minttumarinadiin vähintään muutamaksi tunniksi tai yön yli. Mitä pidempään liha saa maustua marinadissa, sitä enemmän makuja se imee itseensä.

Voit grillata marinoitua lampaanlihaa grillissä tai paistaa uunissa haluamallasi tavalla. Minttumarinoitu lampaanliha sopii mainiosti esimerkiksi grillattujen kasvisten ja perunoiden kanssa. Voit myös pilkkoa marinoitua lampaanlihaa esimerkiksi salaattiin tai tortilloihin.

Minttumarinadi antaa lampaanlihalle raikkaan ja herkullisen maun, joka sopii monenlaisiin ruokalajeihin. Kokeile rohkeasti valmistaa lampaanlihaa minttumarinadilla seuraavan kerran ja nauti maukkaasta ja aromaattisesta annoksesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *