minttu ja melissa lounas

By | 7 joulukuun, 2023Minttu ja Melissa lounas – Maistuvaa ja terveellistä ruokaa

Tervetuloa nauttimaan herkullista lounasta Minttu ja Melissasta!

Minttu ja Melissa lounas tarjoaa laadukasta ja monipuolista ruokaa, joka sopii niin liikuntaa harrastaville, kiireisille työntekijöille kuin perheillekin. Ravintolassamme käytämme tuoreita ja paikallisia raaka-aineita, joiden avulla luomme herkullisia ja terveellisiä lounasvaihtoehtoja. Tuomme ravintolaamme mausteita ja makuelämyksiä ympäri maailman, unohtamatta suomalaista ruokakulttuuria.

Laadukasta ruokaa terveyttä unohtamatta

Minttu ja Melissa lounas panostaa laatuun ja terveellisyyteen. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja niin gluteenittomille, vegaaneille kuin perinteisemmistä ruokavalioista pitäville. Ruokamme on maistuvaa ja ravitsevaa, ja tarjoamme vaihtoehtoja esimerkiksi salaateista, keitoista ja pääruoista. Pyrimme tarjoamaan vaihtoehtoja erilaisiin ruokavalioihin sopien, jotta jokainen asiakas voi nauttia lounaasta ravintolassamme.

Viikon lounasvaihtoehdot

Joka viikko tarjoamme vaihtuvan lounaslistan, johon kuuluvat niin suosikkiruoat kuin uudet makuelämyksetkin. Pyrimme pitämään valikoimamme mielenkiintoisena ja monipuolisena tarjoamalla vaihtoehtoja eri ruokakulttuureista ja maanosista. Tervetuloa tutustumaan viikon lounasvaihtoehtoihimme ja nauttimaan herkullisesta ruoasta!

Lounasaika ja pöytävaraus

Olemme avoinna arkisin klo 10.30-14.30, joten voit tulla nauttimaan herkullista lounasta juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Voit myös varata pöydän etukäteen, jotta varmistat paikkasi ravintolassamme. Tervetuloa herkuttelemaan!

Johtopäätös

Minttu ja Melissa lounas tarjoaa laadukasta, monipuolista ja terveellistä ruokaa niin liikuntaa harrastaville, kiireisille työntekijöille kuin perheillekin. Luomme ruokamme tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista sekä tarjoamme vaihtoehtoja eri ruokavaliota noudattaville. Tule nauttimaan herkullisesta lounaasta ja saamaan makuelämyksiä ympäri maailman!

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

1. Tarjoatteko vaihtoehtoja erityisruokavalioita noudattaville?

Kyllä, tarjoamme vaihtoehtoja niin gluteenittomille, vegaaneille kuin muille erityisruokavalioita noudattaville.

2. Onko ravintolassanne lasten annoksia?

Kyllä, meillä on myös vaihtoehtoja perheen pienimmille.

3. Voiko pöydän varata etukäteen?

Kyllä, voit varata pöydän etukäteen soittamalla ravintolaamme.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *