minttu storgårds hautajaiset

By | 9 helmikuun, 2024
Minttu Storgårdsin Hautajaiset

Minttu Storgårdsin Hautajaiset

Minttu Storgårdsin hautajaiset ovat olleet suuri suru koko maan musiikkimaailmalle. Minttu oli arvostettu kapellimestari ja hänen poismenonsa jätti suuren tyhjiön niin musiikin ystävien kuin kollegoiden sydämiin. Hänen hautajaisensa järjestetään perjantaina 23. joulukuuta Helsingin tuomiokirkossa.

Hautajaisetiedot

Hautajaiset alkavat klo 12:00 Helsingin tuomiokirkossa. Tilaisuus on avoin kaikille, jotka haluavat tulla viimeiselle kunnianosoitukselle Mintulle. Hautajaisten jälkeen on kutsuvieraille järjestetty muistotilaisuus Musiikkitalossa, jonne Mintun ystävät ja kollegat voivat lisäksi osallistua.

Osanottoilmoitus

Osanottoilmoitukset voi lähettää osoitteeseen: [email protected]

Muistosanat

Mikäli haluat jättää muistosanat Mintulle, voit tehdä sen alla olevan lomakkeen kautta:


Johtopäätös

Minttu Storgårdsin hautajaiset ovat varmasti liikuttava tilaisuus, jossa hänen perheensä, ystävänsä ja kollegansa voivat viimeisen kerran ottaa osaa hänen elämäänsä. Hänen musiikillinen perintönsä tulee elämään ikuisesti niin hänen rakastamassaan klassisen musiikin maailmassa kuin myös niiden keskuudessa, jotka saivat nauttia hänen taidoistaan ja lahjakkuudestaan.

UKK

Kuinka voin lähettää osanoton?

Voit lähettää osanottosi osoitteeseen [email protected] tai jättää muistosanat yllä olevan lomakkeen kautta.

Miten voin osallistua hautajaisiin?

Tilaisuus on avoin kaikille, jotka haluavat tulla viimeiselle kunnianosoitukselle Mintulle. Hautajaisten jälkeen on kutsuvieraille järjestetty muistotilaisuus Musiikkitalossa, jonne kaikki Mintun ystävät ja kollegat voivat osallistua.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *