minttu suklaa rahka valio

By | 28 joulukuun, 2023


Minttu Suklaa Rahka Valio

Minttu Suklaa Rahka Valio

Valio Minttu Suklaa Rahka on herkullinen ja terveellinen välipala, joka yhdistää raikkaan rahkan, makean suklaan ja pirteän mintun maun. Valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista, Valio Minttu Suklaa Rahka tarjoaa herkullisen makuelämyksen ilman keinotekoisia lisäaineita.

Raaka-aineet ja ravintosisältö

Valio Minttu Suklaa Rahka valmistetaan laadukkaasta suomalaisesta maidosta ja siinä on korkea proteiinipitoisuus sekä vain vähän sokeria. Lisäksi se sisältää runsaasti kalsiumia ja muita tärkeitä ravintoaineita. Minttu Suklaa Rahkan ravintosisältö per 100g on: Energiaa 310 kJ / 74 kcal, proteiinia 8,4g, hiilihydraatteja 7,8g, rasvaa 1,4g ja kalsiumia 130mg.

Maku ja käyttö

Minttu Suklaa Rahka sopii mainiosti terveelliseen välipalaan tai jälkiruokaan. Sen herkullinen maku miellyttää niin aikuisia kuin lapsiakin. Voit nauttia sen sellaisenaan tai lisätä joukkoon marjoja tai pähkinöitä lisäämään makuelämystä.

Valmistus ja säilytys

Valio Minttu Suklaa Rahka valmistetaan Suomessa ja sen korkea laatu on taattu alusta loppuun asti. Rahka säilyy parhaiten jääkaapissa ja sen suositeltu säilytysaika on noin viikko valmistuspäivästä.

Johtopäätös

Valio Minttu Suklaa Rahka on terveellinen ja herkullinen valinta välipalaksi tai jälkiruoaksi. Sen korkea proteiinipitoisuus tekee siitä täyttävän vaihtoehdon, joka sopii kaikenikäisille. Lisäksi sen raikas mintun maku ja makea suklaa tekevät siitä vastustamattoman herkun. Valio Minttu Suklaa Rahka on myös helppo ottaa mukaan töihin tai koulumatkalle, joten se sopii kiireiseen arkeen mainiosti.

UKK (Usein Kysytyt Kysymykset)

Voiko Minttu Suklaa Rahkaa nauttia raskauden aikana?

Kyllä, Minttu Suklaa Rahka sopii hyvin osaksi terveellistä ruokavaliota myös raskauden aikana. Se tarjoaa runsaasti proteiinia ja muita tärkeitä ravintoaineita, jotka ovat tärkeitä sekä äidille että sikiölle.

Onko Minttu Suklaa Rahka sopiva lapsille?

Kyllä, Minttu Suklaa Rahka on mainio vaihtoehto lapsille terveelliseen ja herkulliseen välipalaan. Sen makea maku houkuttelee lapsia ja sen ravitsevat ominaisuudet tekevät siitä vanhempienkin suosikin.

Missä Minttu Suklaa Rahkaa voi ostaa?

Minttu Suklaa Rahkaa voi ostaa useimmista päivittäistavarakaupoista ympäri Suomen. Sitä löytyy usein muiden maidon ja rahkan tuotteiden yhteydestä.

Yllä olevat tiedot ovat suuntaa-antavia ja voivat vaihdella valmistuserien ja alueiden mukaan.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *