minttu twist polka drinkki

By | 13 joulukuun, 2023


Minttu Twist Polka Drinkki

Minttu Twist Polka Drinkki

Minttu Twist Polka on raikas ja herkullinen drinkki, joka yhdistää mintun ja sitruunan raikkaan maun. Tämä drinkki on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia virkistävästä juomasta ja samalla hieman piristystä arkeen. Tässä artikkelissa käymme läpi, miten valmistat tämän herkullisen drinkin itse kotona.

Resepti

Valmistele matala cocktail-lasi ja täytä se jääpaloilla. Mittaa shakeriin 4 osaa sitruunamehua, 2 osaa minttusiirappia ja 1 osa vodkaa. Lisää joukkoon muutama mintunlehti ja ravista seosta voimakkaasti. Kaada seos cocktail-lasiin jääpalojen päälle ja täytä lasi tonic-vedellä. Koristele drinkki sitruunan viipaleella ja mintunlehdillä.

Vinkkejä

Jos haluat drinkistä alkoholittoman version, voit korvata vodkan soodavedellä. Voit myös kokeilla erilaisia suhteita sitruunamehun, minttusiirapin ja vodkan välillä, jotta löydät juuri oman suosikkisi. Muista myös koristella drinkki kauniisti, se tekee juomasta entistä houkuttelevamman.

Johtopäätös

Minttu Twist Polka on herkullinen ja raikas drinkki, joka sopii erinomaisesti niin rentoihin illanistujaisiin kuin juhlahetkiinkin. Sen helppo valmistus tekee siitä täydellisen valinnan myös kiireisen arjen piristykseksi. Kokeile rohkeasti erilaisia variaatioita ja löydä oma suosikkisi tästä klassikkojuomasta.

UKK

Voinko korvata minttusiirapin tuoreella mintulla?

Kyllä voit! Voit murskata muutaman mintunlehden shakeriin ja käyttää niitä maustamaan drinkkiä.

Voiko tämän drinkin tehdä valmiiksi suuremmalle joukolle etukäteen?

Kyllä, voit valmistaa isomman määrän seosta etukäteen ja säilyttää sitä jääkaapissa kunnes tarjoilet juomaa. Muista kuitenkin lisätä tonic-vesi vasta tarjoiluvaiheessa.

Onko tämä drinkki vegaaninen?

Kyllä, kunhan käytät vegaanista vodkaa ja tarkistat, että minttusiirappi ei sisällä eläinperäisiä aineita.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *