Opiskele AICTE:n hyväksymässä PGDM-instituutissa Pune Mulsissa.

By | 25 huhtikuun, 2024

Mulsi-instituutti sijaitsee keskellä panoraamallisia Sahyadri-vuoria, ja sitä tukee ja edistää Ignite Mind Society (IMS). Mulsi Institute, AICTE:n hyväksymä PGDM-instituutti Punessa, on ollut inspiraation lähde akateemista huippuosaamista tavoitteleville opiskelijoille.

Sekä Mulsi Institute – Mulshi Institute of Retail Management että Mulshi Institute of Management ovat tunnettuja huippuluokan koulutuksen antamisesta, mikä auttaa luomaan päteviä ammattilaisia, jotka eivät ole vain hyviä siinä, mitä he tekevät, vaan myös loistavat globaalissa liiketoimintaympäristössä.

Heidän visionaan on tarjota maailmanluokan koulutusta Intian nuorille liiketoimintaan ja yrittäjyyteen keskittyvän koulutuksen avulla, ja heidän tehtävänään on auttaa luomaan monipuolisia ammattilaisia, jotka menestyvät liiketoiminnassa ja yhteiskunnassa.

Mulshi Instituutin Post Graduate Diploma in Management (PGDM) -ohjelma on hyväksytty AICTE:n, Intian hallituksen, MHRD:n ja DTE:n, Maharashtran hallituksen toimesta. AICTE:n hyväksymä PGDM-instituutti, jossa on huipputekninen infrastruktuuri ja nykyaikaiset mukavuudet, Mulshi Instituutti, Pune, tarjoaa opiskelijoilleen seuraavat palvelut:

Luokkahuoneet täällä eivät ole tyypillisiä instituuteissa olevia luokkahuoneita, vaan AICTE:n hyväksymän Pune Mulsi Instituutin luokkahuoneet on varustettu uusimmilla laitteilla, kuten kauko-ohjattavilla LCD-multimediaprojektoreilla ja tietokoneilla, joissa on Internet-palvelut.

Myöskään kirjasto ei ole tavallinen kirjastopinoineen ja aikakauslehtipinoineen. Punen Mulsi-instituutin AICTE-hyväksytyssä kirjastossa on yli 1100 MIRM- ja MIBM-kirjaa, joiden kirjoittajina ovat arvostetut kirjailijat, jotka ovat yleisen johtamisen, vähittäiskaupan johtamisen toimitusketjun ja televiestinnän johtamisen asiantuntijoita. Löydät myös yli 10 000 kansallista ja kansainvälistä verkkolehteä. Instituutilla on myös digitaalinen kirjasto, jossa on yli 10 000 lehteä. Instituutti on myös AIMA:n ja AIMS:n jäsen.

Jos luokkahuoneet ja kirjasto ovat näin kehittyneitä, voitte kuvitella, millaisia tietokoneluokat ovat Mulshi Institute, Pune, AICTE:n hyväksymä PGDM-instituutti. Tietokoneluokissa on uusimmat mukavuudet, mukaan lukien runsaasti tietokoneita. Muita keskeisiä ominaisuuksia ovat UPS-virransyötön varmuuskopiointi, TULIP 5mbps -levylinjat, virustorjuntaohjelmistot, palomuurisuojaus jne.

Muita palveluja ovat kaksi hyvin varustettua konferenssisalia kokouksia ja seminaareja varten, erilliset hostellit tytöille ja pojille kampuksella, 24 tunnin sisäinen lääkärinhoito, postipalvelut, MIRM/MIBM Gymkhana, sisä- ja ulkoliikuntapaikat sekä 500 KVA:n muuntaja, joka on asennettu kampukselle keskeytymättömän sähkönjakelun varmistamiseksi.

Lähitulevaisuudessa Oriental Commercial Bank ja AXIS Bank avaavat kampuksella tiskit. Suunnitelmissa on myös rakentaa henkilökunnan asuntoja ja vierastaloja. Viimeisenä muttei vähäisimpänä kampus on ympäristöystävällinen, ja AICTE:n hyväksymä Pune Mulsi Institute aikoo ottaa käyttöön ympäristöystävällisiä käytäntöjä, kuten sadeveden keräämisen ja aurinkolämmityksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *