Opiskele MIRM-Punessa, kansainvälisessä johtamisen tutkimuslaitoksessa.

By | 16 huhtikuun, 2024

Kuten me kaikki tiedämme, nyky-yhteiskunnassa koulutuksella on syvempi merkitys ja laajempi soveltamisala, joka ulottuu muodollisen koulutuksen ulkopuolelle. Nykyaikaisessa maailmassa koulutuksen tarkoituksena ei ole vain välittää tietoa, vaan myös sellaisia taitoja, jotka auttavat luomaan monipuolisia ammattilaisia, jotka pystyvät sopeutumaan ja menestymään globaalissa liiketoimintaympäristössä. Juuri tähän pyrkii Mulshi-instituutti, kansainvälinen johtamisen tutkimuslaitos Punessa.

Mulshi Institute of Retail Management (MIRM) tarjoaa AICTE:n hyväksymän Post Graduate Diploma in Telecom Management (Dual Specialisation) -tutkinnon. Teknologinen kehitys vaikuttaa maailmantalouteen, ja myös Intiassa on meneillään televiestintäalan vallankumous. Televiestinnän vallankumous ei ole ainoastaan vaikuttanut elämäämme, vaan se on myös muuttanut elämäämme ja tarjonnut lukuisia työpaikkoja ja kasvumahdollisuuksia televiestintäalalla.

Lisäksi kasvava kysyntä ja lisääntyvä kilpailu ovat muuttaneet Intian televiestintämarkkinat globaaliksi areenaksi. Tämä luo tarpeen kattavalle ja tehokkaalle televiestinnän johtamisen kurssille, jonka MIRM:n Post Graduate Diploma in Telecom Management täyttää osuvasti. International Institute of Management Pune- MIRM:n Post Graduate Diploma in Telecom Management -ohjelman avulla sinulla on taattu valoisa tulevaisuus teknologia- ja IT-alalla.

MIRM International Institute of Management Punen tarjoamat oppiaineet tässä PGDM-ohjelmassa ovat seuraavat.

– Vähittäiskaupan johtaminen

– Hallitse viestintää

– Toimitusketjun ja toimintojen hallinta

– Rahoitus

– Taloudellinen suunnittelu ja riskienhallinta

– Henkilöstöhallinto

– Markkinoinnin ja myynnin johtaminen

International Institute of Management Pune MIRM:n tarjoama Post Graduate Diploma in Telecom Management (Dual Specialisation) kestää 2 vuotta ja koostuu 6 lukukaudesta. MIRM:n opiskelijat voivat valita laajasta valikoimasta valinnaisia oppiaineita, kuten markkinointi, talous, henkilöstö ja tietotekniikka.

Alla on lyhyt kuvaus MIRM:n televiestinnän johtamisen tutkintotutkinnon (kaksoiserikoistuminen) maksurakenteesta:

MIRM:n jatkotutkintotutkinnon (Postgraduate Diploma in Telecom Management (Dual Specialisation)) kokonaismaksu on 5 lakhia, joka maksetaan kahdessa vuosittaisessa erässä. Kurssimaksu ei sisällä hostelli- tai muita maksuja.

Ensimmäisenä vuonna ensimmäinen 1 25 000 rupian suuruinen erä maksetaan sisäänpääsyn yhteydessä ja toinen 1 25 000 rupian suuruinen erä 30. marraskuuta 2011 mennessä.

Toisena vuonna kolmas erä, 1 25 000 rupiaa, maksetaan heinäkuussa 2012 ilmoittautumisen yhteydessä ja neljäs erä, 1 25 000 rupiaa, maksetaan 30 päivään marraskuuta 2012 mennessä.

Muihin erilaisiin kuluihin kuuluvat:

10 000 rupian palautettava vakuusmaksu maahantulon yhteydessä.

15 000 rupian sijoitusmaksu vuodessa.

Alumni Life-jäsenyys 10 000 rupiaa sisäänpääsyn yhteydessä.

Lisätietoja saat MIRMin virallisilta verkkosivuilta tänään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *