oregano savio aukioloajat

By | 15 huhtikuun, 2024

Oregano Savio on suosittu ravintola, joka sijaitsee Savion kauppakeskuksessa Vantaalla. Ravintola tunnetaan herkullisista pizzoistaan ja muista italialaisista herkuistaan. Oregano Savio tarjoaa asiakkailleen laadukasta ruokaa rennossa ja viihtyisässä ympäristössä.

Ravintolan aukioloajat vaihtelevat viikonpäivittäin, joten on hyvä tarkistaa ne ennen ravintolaan suunnistamista. Yleisesti ottaen Oregano Savio on avoinna maanantaista sunnuntaihin klo 11.00-21.00. Ravintolassa on mahdollista syödä paikan päällä tai tehdä tilauksia take away -annoksista.

Oregano Savio tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pizza- ja pastavaihtoehtoja, joista jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. Lisäksi ravintolassa on tarjolla herkullisia alkupaloja, raikkaita salaatteja sekä jälkiruokia makean nälän tyydyttämiseen. Juomavalikoimaan kuuluu niin virvoitusjuomia kuin alkoholittomia ja alkoholillisiakin juomia.

Oregano Savio on suosittu paikka niin perheiden, pariskuntien kuin ystäväporukoidenkin kesken. Ravintolan rento ilmapiiri, ystävällinen palvelu ja herkullinen ruoka tekevät siitä ehdottomasti vierailemisen arvoisen paikan Saviossa.

Oregano Savion aukioloajat kannattaa tarkistaa ravintolan omilta verkkosivuilta tai sosiaalisen median kanavista ennen vierailua. Ravintolan henkilökunta toivottaa kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan italialaisista herkuistaan Savion sydämessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *