Ota meihin yhteyttä

Ota Yhteyttä – Minttu ja Timjami

Tervetuloa Minttu ja Timjami -verkkosivuston yhteyssivulle. Olemme iloisia siitä, että haluat olla meihin yhteydessä. Alla on tietoa eri tavoista ottaa meihin yhteyttä ja vastausaikoja, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.

1. Yhteydenottolomake

Kätevin tapa ottaa yhteyttä meille on täyttää alla oleva lomake. Ilmoita nimesi, sähköpostiosoitteesi ja viestisi, ja vastaamme mahdollisimman pian.

  2. Sähköposti

  Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin 1-2 arkipäivän kuluessa. Varmista, että ilmoitat aiheesi selkeästi, jotta voimme tarjota nopean ja tarkoituksenmukaisen vastauksen.

  3. Sosiaalinen Media

  Seuraamme sosiaalisen median viestejä. Voit ottaa meihin yhteyttä ja seurata päivityksiämme seuraavissa sosiaalisen median kanavissa:

  4. Postiosoite (Valinnainen)

  Jos haluat ottaa meihin yhteyttä postitse, voit lähettää kirjeesi osoitteeseen:

  Huomioithan, että vastausaikamme postitse toimitettuihin viesteihin voi olla pidempi kuin sähköpostin tai verkkolomakkeen kautta saapuviin kyselyihin.

  5. Aukioloajat

  Olemme tavoitettavissa verkossa 24/7, mutta vastaamme sähköposteihin ja yhteydenottolomakkeen viesteihin arkisin klo.

  6. Palautteet ja Kysymykset

  Olemme kiitollisia kaikista palautteista, ehdotuksista ja kysymyksistä. Kerro meille, miten voimme parantaa sivustoamme tai vastata kysymyksiisi yrttien maailmaan liittyen.

  Kiitos, että otit meihin yhteyttä Minttu ja Timjami -sivuston kautta. Odotamme innolla kuulevamme sinusta ja auttavamme kaikin tavoin!