päiväkoti minttu

By | 4 marraskuun, 2023

Päiväkoti Minttu tarjoaa laadukasta ja monipuolista varhaiskasvatusta lapsille. Päiväkodin tavoitteena on tukea jokaisen lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja luoda turvallinen ja innostava oppimisympäristö. Mintussa lapsia kannustetaan oppimaan ja kehittämään itseään omien kiinnostuksen kohteidensa kautta.

Päiväkoti Minttu sijaitsee rauhallisella alueella lähellä luontoa, mikä mahdollistaa monipuolisen toiminnan myös ulkona. Lapset pääsevät tutustumaan ympäröivään luontoon, retkeilemään ja leikkimään ulkoleikkialueella. Luonto onkin tärkeä osa Mintun arkea, ja siellä opetellaan niin eläintenhoitoa kuin tähtien tarkkailua.

Päiväkodin kielenä toimii suomi, mutta Mintussa panostetaan myös kielitaitoon. Lapset pääsevät tutustumaan englantiin ja muihin kieliin leikkien ja laulujen kautta. Tavoitteena on herättää innostus eri kielten oppimiseen jo varhaisessa vaiheessa.

Päiväkoti Mintussa korostetaan myös terveellistä ruokailua ja liikuntaa. Lasten ruokavalio koostuu monipuolisista ja terveellisistä raaka-aineista, ja menu suunnitellaan yhteistyössä ravitsemusterapeutin kanssa. Lapset pääsevät myös liikkumaan päivän aikana monin eri tavoin, oli kyseessä sitten leikkiminen ulkona, liikuntatuokiot sisällä tai vaikkapa jooga.

Päiväkoti Mintussa työskentelee koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka on sitoutunut lapsen parhaaseen. Jokaisella lapsella on oma nimetty aikuinen, joka huolehtii hänen turvallisuudestaan ja hyvinvoinnistaan. Henkilökunta tekee läheistä yhteistyötä myös lasten vanhempien kanssa ja pyrkii pitämään huolen siitä, että päiväkodissa vallitsee positiivinen ja avoin ilmapiiri.

Päiväkoti Minttu tarjoaa myös esiopetusta niille lapsille, jotka ovat tulemassa koulunpenkille seuraavana vuonna. Esiopetuksessa lapsia valmistellaan tulevaan koulunkäyntiin monipuolisesti ja leikinomaisesti. Mintussa panostetaan erityisesti sosiaalisten taitojen kehittämiseen, kuten vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaitoihin sekä ongelmanratkaisuun.

Päiväkoti Minttu onkin paikka, jossa lapsi saa kasvaa ja kehittyä turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. Mintun arvot ovat rakkaus, ilo, sitoutuminen ja osallisuus, ja ne näkyvät päivittäisessä toiminnassa. Päiväkoti Minttu onkin oiva valinta lapselle, joka haluaa oppia, leikkiä ja kehittyä yhdessä muiden lasten kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *