ravintola minttu

By | 15 joulukuun, 2023


Ravintola Minttu

Tervetuloa ravintola Minttuun!

Ravintola Minttu on viihtyisä ruokapaikka, joka sijaitsee keskellä kaunista kaupunkia. Tarjoamme herkullisia ruokia ja virkistäviä juomia, unohtumattomassa ympäristössä. Tule ja nauti herkullisista makuelämyksistä ystäviesi kanssa!

Menu

Ravintola Minttu tarjoaa laajan valikoiman ruokia kaikille makunystyröille. Alkupalaksi voit valita esimerkiksi raikkaita salaatteja tai keittoja. Pääruokien joukosta löytyy niin liha- kuin kasvisvaihtoehtoja. Jälkiruoaksi suosittelemme maistamaan meidän herkullisia jälkiruokia, kuten suklaakakkua tai jäätelöä.

Ravintolan tunnelma

Ravintola Minttu tarjoaa viihtyisän ja rentouttavan tunnelman, jossa voit nauttia ruoasta ja juomasta rauhassa. Tunnelmallinen valaistus ja mukavat kalusteet luovat kodikkaan ilmapiirin, joka houkuttelee viihtymään pidempään.

Palvelumme

Asiakaspalvelu on meille ensisijaisen tärkeää. Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolen siitä, että sinä ja seurueesi tuntevat olonsa tervetulleiksi ja viihtyisiksi ravintolassamme. Huomaavaista palvelua ja hyvää ruokaa – siitä me olemme tunnettuja.

Varaukset

Jotta voimme taata sinulle täydellisen ruokaelämyksen, suosittelemme tekemään pöytävarauksen etukäteen. Voit tehdä varauksen helposti verkkosivuillamme tai soittamalla ravintolaan.

Yhteystiedot

Ravintola Minttu

Esimerkkikatu 123

00100 Helsinki

Puhelin: 010 123 4567

Sähköposti: [email protected]

Johtopäätös

Ravintola Minttu tarjoaa kauniissa ympäristössä herkullista ruokaa ja rentouttavaa tunnelmaa. Vieraillessasi ravintolassamme voit odottaa saavasi ensiluokkaista palvelua ja nauttia makuelämyksestä. Tule ja tuo ystäväsi kokemaan unohtumattomia hetkiä ravintola Mintussa!

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Onko ravintolassa Mintussa lapsille oma menu?

Kyllä, meillä on lasten menu, josta löytyy vaihtoehtoja niin pienemmille kuin isommillekin lapsille.

Tarjoatteko gluteenittomia vaihtoehtoja?

Kyllä, meillä on gluteenittomia vaihtoehtoja ja pyrimme aina huomioimaan erityisruokavaliot asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Onko ravintolan Mintun aukioloajat?

Ravintola Minttu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 11–23 ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12–24. Tervetuloa!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *