Sotilaallisten hankintojen järkevien ja tehokkaiden taktiikoiden laatiminen

By | 19 huhtikuun, 2024

Edullisen ja tehokkaan sotilashankintataktiikan luominen vaatii paljon työtä ja tutkimusta. Ensimmäiseksi on ymmärrettävä, mitä hankinnan on tehtävä, ja keskusteltava hankintaan osallistuvien henkilöiden kanssa. He auttavat sinua kehittämään ja määrittelemään taktiikan, roolit ja vastuualueet hankinnan jokaista vaihetta varten. On tärkeää selventää hankintaohjelman lopputavoite, jotta kaikki jakavat saman vision. Tiimin jäsenten välinen viestintä on olennaista. Koska useimmat tietojärjestelmät jakavat tietoja, yhteistyö toisiinsa liittyvien tai yhteistä etua ajavien kampanjoiden välillä voi luoda halvemman ja tehokkaamman sotilaallisen hankintajärjestelmän.

Tietojen jakaminen voi olla ratkaisevan tärkeää hankintaprosessissa, koska se mahdollistaa reaaliaikaiset päätökset ja näkemykset tiettyjen tuotteiden toimittamisesta. Tietotekniikka (IT) todella auttaa luomaan uusia työkäytäntöjä, kuten sähköisten hankintatoimintojen oikeudenkäynti, jotka vaikuttavat sotilaallisiin hankintoihin. Sähköiset hankinnat ovat hyvin suosittuja, koska ne auttavat parantamaan suorituskykyä ja voivat tehdä sen pitämällä kustannukset alhaisina. Yhteinen tietojärjestelmä voi auttaa paljon monissa asioissa, kuten kustannuksissa, laadussa ja suorituskyvyssä, luomalla hyviä hankintatasoja. Järjestelmä tunnistaa välittömästi huonot suoritustasot ja osoittaa alueet, joilla on parantamisen varaa.

Sähköiset hankintakäytännöt automatisoidaan tarkastuksilla ja tasapainoilla, ja hankintojen rajoja valvotaan suhteessa sääntelyn tai sopimusten vaatimuksiin. Lisäksi kehittämällä prosessien ja vuokaavioiden kehys, DoD:n hankinnoilla voi olla perusta perus- ja budjetoiduille kustannuksille. Sertifioi järjestelmää hallinnoivan henkilöstön koulutus ja valitse työntekijät, jotka pystyvät täyttämään nykyiset sopimus- ja puolustusmääräysten noudattamista koskevat säännöt ja määräykset. Nämä menetelmät ovat tyypillisesti ensimmäinen lenkki integroidussa toimitusketjussa, ja ne luovat jatkuvan näkemyksen tiedon reitittämisestä.

Viimeisen vuoden aikana DoD:n hankinnoissa on jatkunut sotilastarvikkeiden ja tukihenkilöstön kustannusten nousu, joka on tyypillisesti johtanut viivästyksiin, kustannusten ylityksiin ja menetettyihin tuloihin. Päivitetyt tietojärjestelmät voivat auttaa varmistamaan, että arviot ovat saatavilla reaaliajassa, ja tietokoneistettu validointi kustannusarviointeineen voi auttaa tarkastelua. Johtamistoimissa olisi integroitava tietojärjestelmät kaikkiin asiaankuuluviin hankintaohjelmiin kustannusylitysten merkitsemiseksi ja niihin liittyvien riskien ja vahinkoseuraamusten tunnistamiseksi. Joissakin tapauksissa DoD:n hankinnoissa on saavutettu yli 50 prosentin kustannussäästöjä käyttämällä tietokoneistettuja reaaliaikaisia johdon arviointeja.

Hankintamääriä ei tarvitse alentaa materiaalien laadun heikentämiseksi kustannusten alentamiseksi. Strategioiden olisi jatkettava ja nykyaikaistettava nykyisiä rooleja, kun taas järjestelmissä olisi oltava varasuunnitelmat, jotta hankintoja voidaan ylläpitää vaarantamatta niiden tehokkuutta. Sähköisten hankintojen edellytyksillä olisi oltava realistiset tavoitteet: asiaankuuluvien ohjelmatietojen yhdenmukaistaminen ja jakaminen, hallittavissa oleva teknologiaintegraatio sekä käytännölliset ja hallittavissa olevat kustannusratkaisut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *