Tehokas liidien hallinta nopeuttaa konversioita

By | 24 huhtikuun, 2024

Liidienhallinta koostuu organisaation yleisistä liiketoimintaprosesseista ja käytännöistä, joilla hankitaan uusia asiakkaita, säilytetään nykyisiä asiakkaita ja luodaan brändi markkinoilla. Liidien hallinta on monimutkainen prosessi, johon kuuluu liidien tuottaminen, liidien kerääminen, liidien suodattaminen, pätevien liidien jakaminen markkinointitiimille niiden hoitamista varten ja erittäin tärkeiden liidien jakaminen myyntitiimille konversioiden aikaansaamiseksi. Tehokkaan liidienhallintajärjestelmän tavoitteena on lisätä tuloja ja sijoitetun pääoman tuottoa seuraamalla ja hallinnoimalla koko liidien elinkaarta, kunnes ne johtavat myyntiin.

Liidien hallinta sisältää seuraavat vaiheet

a. Liidien luominen – online ja offline-kampanjoiden toteuttaminen, kuten sähköpostit ja mainokset, kylmäkutsut jne.

b. Liidien karsinta – liidien suodattaminen mahdollisten

c. Liidien jakaminen – Liidien jakaminen sopiville tiimin jäsenille.

d. Seuraa johtolankoja – Seuraa potentiaalisia asiakkaita.

e. Prospecting, proposals – Seuraa prospekteja heidän vaatimustensa perusteella ja siirry myyntisykliin lähettämällä ehdotuksia.

f. Leadin sulkeminen – tilauksen saaminen.

Tehokas liidien hallinta Salesbabu CRM:n avulla

SalesBabu tarjoaa B2B-yrityksille tehokkaan ja helppokäyttöisen pilvipalvelualustaan perustuvan ratkaisun, joka mahdollistaa tehokkaan liidien hallinnan koko liidien elinkaaren ajan. Työkalu on helposti mukautettavissa, sillä se voidaan konfiguroida liiketoiminta- ja myyntiprosessienne mukaan. Helposti opittava ja yksinkertainen lähestymistapa lyhentää oppimisaikaa ja antaa käyttäjille mahdollisuuden olla tuottavia heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Salesbaboo lead management -ohjelmistoratkaisu auttaa sinua seuraavissa asioissa

a. Lead Generation – Kaappaa markkinointikampanjoiden tuottamat liidit, jotta voit lisätä verkkosivustokäyntejä ja muuntaa anonyymit verkkosivustokävijät liidiksi.

b. Business Intelligence – Luo runsaasti liidiä hankkimalla ylivoimaisia liiditietoja käyttämällä ainutlaatuisia tiedonlouhinta- ja business intelligence -tekniikoita, kuten verkkosivuston kävijöiden aikomusten ymmärtämistä.

a. Liidien karsinta – pisteytä ja priorisoi liidit automaattisesti toimintaan, kiinnostuksen kohteisiin ja aikomuksiin liittyvien ennalta määritettyjen parametrien perusteella.

b. Lead Nurturing – Mahdollistaa personoidut, tarkoitukseen perustuvat lead nurturing -ohjelmat, joiden tavoitteena on rakentaa suhteita ja siirtää potentiaalisia asiakkaita lähemmäs myyntivalmiutta.

c. CRM-integraatio – Integroituu olemassa olevaan CRM-järjestelmääsi ja tarjoaa yhteisen alustan markkinoinnin ja myynnin toimien koordinoimiseksi ja yhtenäisen näkymän mahdollisuuksistasi.

d. Yhteistyö – Tarjoaa kustannustehokkaita yhteistyömahdollisuuksia kumppaneiden ja tytäryhtiöiden kanssa sekä yhden napsautuksen integraation olemassa oleviin sosiaalisen verkostoitumisen alustoihin.

e. Analytiikka – Tarjoaa ymmärryksen markkinointistrategioiden ja -kanavien tehokkuudesta, minkä ansiosta voit tehdä oikeita päätöksiä kokonaissuorituskyvyn parantamiseksi, kustannusten optimoimiseksi ja ROI:n kasvattamiseksi.

SalesBabu CRM:n älykkään liidienhallintajärjestelmän avulla saat kaiken irti markkinointiponnisteluistasi, voit optimoida kustannuksia ja kasvattaa ROI:ta. SalesBabu CRM auttaa asiakkaita, jotka etsivät myyntijoukkojen automatisointia Intia, crm Intia, sfa Intia, sfa-ohjelmisto Intia, crm-ratkaisut Intia, markkinointiohjelmisto Intia, kontaktinhallinta Intia, myyntiohjelmisto Intia, myynnin automatisointi Intia, myynninhallinta Intia, online crm Intia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *