Tiimin rakentaminen ja kiusaaminen – mitä se voi auttaa sinua

By | 23 helmikuun, 2024

Kaikenlaisen periaatteen onnistuminen alkaa positiivisesta asenteesta. Voitko suhtautua elämääsi positiivisesti, jos sinulla ei ole positiivista kuvaa siitä, kuka olet? Empower Usissa käytämme joukkuepelejä rohkaisemaan kaikenikäisiä nuoria yksilön merkitykseen joukkueelle.

Tämä tehdään pelien avulla luomaan turvallinen, hauska ja terveellinen ympäristö, jossa kaikkia osallistujia rohkaistaan ​​puhumaan ja antamaan takaisin. Tämän prosessin avulla pystymme tunnistamaan jokaisen yksilön vahvuudet ja kyvyt ja keskittymään niihin.

Tutustu myös henkilökohtaiseen kehityssuunnitelmaan

Jokaisen pelin lopussa pyydämme jokaista osallistujaa vastaamaan kysymyksiin, joiden tarkoituksena on tunnistaa kunkin jäsenen positiiviset taidot ja saavutukset pelin aikana. Tämä antaa osallistujille mahdollisuuden tunnistaa henkilökohtaisesti tapahtuneet positiiviset tapahtumat ja se puolestaan ​​murtaa sosiaalisia esteitä, joita voi olla tiimin jäsenten välillä.

Kun eri osallistujat pystyvät tunnistamaan ja jakamaan joukkuetoveriensa myönteisiä saavutuksia, he puolestaan ​​rakentavat itseluottamusta ja antavat muiden osallistujien osallistua enemmän. Mitä enemmän meille ihmisinä annetaan mahdollisuuksia turvallisessa ja positiivisessa ympäristössä, sitä todennäköisemmin annamme takaisin ja parannamme sinusta muodostuvaa kuvaa.

Lisäämällä osallistujan itseluottamusta ja antamalla hänen esitellä vahvuuksiaan ja kykyjään ihmisryhmälle, vähennämme olemassa olevaa sosiaalista estettä. Tämä puolestaan ​​johtaa yksilön korkeampaan hyväksyntään ikätovereidensa keskuudessa järjestämällä henkilökohtaisen kehityksen leirejä ja tiiminrakennustapahtumia.

Ihmisten voimaannuttaminen ympärilläsi rohkaisee sinua saavuttamaan unelmasi. Tiimin tai mentorin merkitys, joka opastaa sinua ja noutaa sinut, kun tunnet olosi alas tai vetää sinut linjaan, kun poistut kurssilta. Jakamalla unelmasi ja tavoitteesi jonkun kanssa, johon luotat, sinusta tulee vastuullisempi. Ihmisinä emme halua pettää ketään ja voimme helpottaa vaikeiden aikojen selviytymistä. Lopuksi se, että sinulla on joku, jonka kanssa jakaa voittosi, nostaa itseluottamustasi yhä korkeammalle tasolle.

Empower Us on erikoistunut auttamaan tiimejä ja yksilöitä, suunnittelemaan tiimin kehitystä, rakentamaan itseluottamusta, motivoimaan johtajuutta, asettamaan tavoitteita ja juhlimaan menestystä matkan lopussa. Urheiluseuroista yritysjoukkueisiin, keskitymme tarpeisiisi. Sivusto on työkalu, josta ihmiset voivat tulla hakemaan tietoa palveluistamme, kuten tiiminrakennustapahtumista, yrityksen tiiminrakennusohjelmasta, johtajuuden motivaatiopuhujasta ja siitä, mitä voimme tehdä jokaisen yksilön hyväksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *