Y Manjula Reddy tekee luksusklubeista liiketoimintaansa.

By | 24 huhtikuun, 2024

Yksi arvostetuimmista naisista maailmanlaajuisessa klubiverkostossa on Manjula Reddy Country Clubin johtaja, Country Clubs India. Koko Country Club tietää, että Manjula Ready Country Club on liikkeellepaneva voima suuressa osassa koko klubiverkoston ja lomakohteiden luovaa panosta. Manzula Ready Country Club sopii tehtäväänsä täydellisesti, sillä hänellä on vankka koulutustausta ja persoonallisuus, joka tarttuu mielellään haasteisiin. Manzula Ready Country Club on löytänyt täydellisen naisen johtamaan ennätyksiä rikkovaa klubien ja lomakohteiden verkostoaan korkeammalle. Hänellä on MBA-tutkinto ja hallintotieteiden maisterin tutkinto, vahvat johtamisominaisuudet NCC:ssä opiskellessaan ja monenlaisia kokemuksia, kuten kriketin pelaaminen ja hopeamitalin voittaminen pistooliammunnassa. Manjula Ready Country Club oli Intian suurimman klubi- ja lomakeskusverkoston alkuperäinen liikkeellepaneva voima, ja Limca Guinnessin ennätysten kirja on tunnustanut tämän tittelin. Manjula Ready Country Clubin muutos on ollut ilmeinen siitä lähtien, kun aloitin sen päätoimisena johtajana.

Country Clubs (India) Ltd, Intian suurin vapaa-ajanvietto-, viihde- ja infrastruktuuriyritys, aloitti itsenäisesti yksityisen seurusteluklubisektorin perustamisen Intiassa vuonna 1989, ja Limcan ennätystenkirja on tunnustanut sen suurimmaksi perhekerhojen ketjuksi. Nykyään Manjula Ready Country Clubs on levittäytynyt eri puolille Intiaa, ja sillä on yli 50 omaa klubia, 135 franchising-klubia ja 170 liitännäisklubia Delhissä, Mumbaissa, Kolkatassa, Goassa, Ahmedabadissa, Bangaloressa, Chennaissa, Hyderabadissa, Kovalamissa, Vizagissa ja Mysoressa. Joulukuussa 2005 yhtiö osti CCIL:n ensimmäisen ulkomailla sijaitsevan, koskenlaskua edistävän klubin Kandysta Sri Lankasta.

Manjula Ready Country Clubilla on yli 2,00 lakh jäsenperhettä eri puolilla maata, ja sen jäsenmäärä on lähes miljoona. Klubin toiminta on perhekeskeistä ja keskittyy vapaa-aikaan, viihteeseen, terveyteen, urheiluun ja muuhun. Manjula Ready Country Club on hiljattain hankkinut Country Club Wildlife Resortin Bandipurissa, lähellä Ootya, edistääkseen villieläinten suojelua ja ekomatkailua.

Maaliskuussa 2008 CCIL osti kansainvälisen hotellin Dubaissa, nimittäin The Country Club Hotelin Dubaissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa.

Manjula Reddy Country Club on myös aktiivinen sosiaalinen aktivisti. Hän on osallistunut moniin tapahtumiin, kuten ideoinut klubin tapahtumia, kuten ”Fairy Tale Nights” -iltoja AP Boys Jailin lapsille, fyysisesti vammaisten lasten kodille, Devani School for the Blind ja katulapsille. Manjula Reddy Country Clubin panos on aarrekoulutusta köyhille, ruokaa ja suojaa apua tarvitseville, opetusta katulapsille ja liiketoimintamahdollisuuksia vähäosaisille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *